keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

100 days of summer

Tänä kesänä päätin, ettei ole tekosyitä osallistua liikuntahaasteeseen. GoGo korkkasi kesäkisansa, 100 days of summerin, toukokuun lopulla ja nappasin pistetaulukon matkaan heti, kun siihen sain mahdollisuuden.

Ensimmäinen etappi oli heti epämukavuusalueelle BodyJamin parissa. Tanssitunnit eivät ole koskaan olleet ihan ominta aluettani, saati sitten hiphopin parissa. Tunti tosin osoittautui varsin tehokkaaksi ja aktiivisuusmittarin loppulukema päätyi pitkälle kahdensadan paremmalle puolelle sinä päivänä. Eikä siellä ollutkaan ihan niin kamalaa kuin olin odottanut. Saatanpa käydä vielä toistekin. 

Tämä itseasiassa lienee koko haasteen tärkein ominaisuus, saada ihmiset kokeilemaan jotain uutta. Monet tuntuvat jumiutuvan mukavuusalueelleen heti liikuntaharrastuksen alussa. Myönnän, että tätä vikaa on minussa itsessänikin. Olen erityisen ihastunut joogaan ja BodyBalanceen, joissa käyn yleensä noin kerran viikossa. Tästä johtuen päätin, että haasteen aikana pyrin käymään ainakin kerran kaikilla eri tunneilla, niin voi ainakin sanoa kokeilleensa. Seuraavana ensi viikolla on ensikosketus Sh'bam-tuntiin. Jälleen siis mennään tanssilliselle epämukavuusalueelle. 

Oman mainion lisänsä kesähaasteeseen tuo sekin, että tarjolla on monenlaista tapahtumaa. Tänään olemme kaverin kanssa suuntaamassa saunajoogaan ja saunapilatekseen, vaikka kummallakaan ei ole mitään käryä siitä, mihin oikeastaan ollaan menossa. Kuulosti eksoottiselta, joten pakkohan sitä oli kokeilla. Itselläni on tiedossa ensi viikolla lisää eksotiikkaa tankotanssitunnin muodossa. 

Muutenkin olen täyttänyt kalenteriani jopa poikkeuksellisen vaihtelevilla tunneilla. Joogan ja tanssin ohella olen saanut sekaan solutettua bodystepia, kahvakuulaa, venyttelyä, ulkotreeniä... Tämä kaikki kahdessa viikossa ja vielä lisääkin pitäisi saada! Yritän kuitenkin muistuttaa itselleni välillä lepopäivän pitämisestä. Liian usein olen ylisuorittanut ja saanut itseni sillä kipeäksi. 

Koska haasteen aikana saa myös tuoda kavereita tutustumaan salille, olen houkutellut mukaan ihmisiä, joiden kanssa olen aikaisemmin keskustellut mahdollisesta kiinnostuksesta. Ainakin saavat vähän osviittaa siitä, mitä siellä voi tehdä ja näkevät, että mitä salilla on tarjottavana. Ja minä saan pisteitä. Eihän ole niin pientä ojaa, etteikö sinne oma lehmä mahtuisi.

Toivottavasti juhannus ja sen jälkeinen viikko ei aiheuta liiallista takapakkia innostukseen. Silloin on nimittäin tiedossa LOMA. Juhannukseksi lähdetään avecin kanssa Canterburyyn ja siltä reissulta suunta otetaan suoraan Provinssiin! Tästä saattaa hyvinkin muodostua vielä paras kesä ikinä.

Provinssista puheen ollen. Muse julkaisi taas kaksi uutta biisiä. Koko levy pitäisi olla ilmoilla myös aivan kohtakohtakohta!!! En vaan malta odottaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti