torstai 31. lokakuuta 2013

The future is yet to come

Ihmisellä pitäisi aina olla jotain mukavaa odotettavaksi. Ensi kuussa, joka alkaa huikeasti huomenna, on luvassa kaikkea ja vaikkamitä. Mahtavasti heti alkuun on tiedossa massiiviset Halloween-bileet. Pukujuhlat ovat aina hauskoja, mistä syystä olen omat syntymäpäivänikin ajatellut pitää jatkossa aina teemoitettuna. Viimeksi pidettiin kelttibileet, seuraavana on luvassa "Level Up!" Viime Halloweenina olin häissä. Poikkeuksellisen hauskaa. Kuvassa voi sanoa olevan "The Darkly Ones".



No mutta, Halloweenin lisäksi on tiedossa jo aikaisemmin mainostamani Karnivoolin keikka. Tuolla viikolla paikkakunnalla sijaitsee myös ihanainen henkinen pikkusiskoni, jota näen aivan liian harvoin, mutta aina jatketaan siitä mihin on viimeksi jääty. Tällä kertaa aikaakin on käytettävissä enemmän kuin aikaisemmilla kerroilla.

Seuraavana maanantaina ollaan isohkolla porukalla menossa todistamaan Musen keikkataltiointia elokuvateatteri Plevnaan. Huomenna on lipun nouto, koska lauantaina ei ehdi mitään sen Halloweenin ja siihen valmistautumisen takia. Pitänee muistaa myös noutaa OPM (tässä tapauksessa oma pussi mukaan, koska ajattelin ostaa itselleni valkoviininyssykän). Keikkataltiointi on nauhoitettu Roomassa "The 2nd Law"-kiertueelta. Itsehän kävin todistamassa kyseistä settiä Helsingin keikalla, and my god how sweet that was!!

Tuosta viikonpäästä on tiedossa samaisessa elokuvateatterissa esitettävä livestream Skottilaisesta Näytelmästä, jonka nimeä ei saa lausua ääneen. Mutta koska minä vain kirjoitan, niin kerrottakoon kaikille, että kyseessä on Macbeth. Näytelmä tulee suorana streamina jostain päin Britanniaa. Naispääosaa esittää Alex Kingston, nainen, joka esitti River Songia parissa Doctor Who:n tuotantokaudessa. Saatan joutua käyttämään kaiken itsehillintäni, etten totea "Hello Sweetie" Alexin puolesta.

Samaisen viikon viikonloppuna tapahtuu tapahtuma, josta en ole järin innoissani, mutta kun lupasin niin… Joudun siskonlikkojen lapsenvahdiksi. Ehkä sen nyt yhden viikonlopun kestää. Pitää sitä ennen muistaa tuunata hermot tasosta "lehmä" jonnekin ylöspäin. Lehmänhermothan mulla on jo valmiiksi. Onneksi auktoriteettini noitten tyttöjen on sitä luokkaa, että ei tarvitse kuin katsoa hiukan hitaasti niin vaikenevat hyvin nopeasti. Vanhin noista tytöistä kuuleman mukaan käy rippikoulua ja minutkin sitten kutsuttiin konfirmaatioon. I need an excuse to weasel out of this… tarvitsen tekosyyn näätäillä ulos tästä.

Jossain vaiheessa olisi suunnitelmana pitää myös kekrijuhla kavereitten kesken. Kekri, sikäli kun selitys on tarpeen, on eurooppalainen sadonkorjuujuhla. Vähän kuin amerikkalaisten kiitosjuhla, mutta vähän vähemmän glamoroitu. Suunnitelmissa on hirvipataa, uunijuureksia ja ehkä sienikastiketta. Ja toki punaviiniä. Pitäisiköhän jälkiruokakin kehittää? Saatan jättää sen muitten huoleksi, olen parempi noitten pääruokien kanssa.

Lopuksi perinteeksi muodostunut musiikkimaistiainen. Tällä kertaa mentäköön Museekkiin, koska Karnivoolissa on käyty jo. Ja The "2nd Law"'n ollessa aikalailla vieläkin ajankohtainen, otan biisin siltä levyltä. Arriving at the "Panic Station", Ladies and Gentlemen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti